+00 34 932 701 620 icea@iec.cat

Premis

PREMI PER A ESTUDIANTS

DE LA INSTITUCIÓ CATALANA D’ESTUDIS AGRARIS

Any 2017. Trenta-tresena edició

 

Premi instituït l’any 1983, ofert a un treball d’investigació, bibliogràfic o d’assaig sobre agricultura. Poden prendre part en aquesta convocatòria estudiants universitaris i titulats des de l’1 de febrer de 2012.

Els treballs han d’ésser inèdits i redactats en català. Els treballs que hagin estat premiats anteriorment o subvencionats per l’IEC o per una altra institució no es poden considerar.

Per primera vegada les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC (http://premis.iec.cat/premis/premis.asp) en el qual caldrà adjuntar el PDF del treball, un certificat d’estudis i una còpia del DNI, a més de dos exemplars del treball impresos en paper, en format ISO A4 a un espai i mig d’interlineat i relligats —acompanyats del comprovant de la tramitació telemàtica— s’han de dipositar a la seu de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

 

La dotació del premi és de nou-cents euros (900 €) i la persona premiada rebrà un diploma acreditatiu. Es poden concedir fins a dos accèssits sense dotació econòmica.

La Institució Catalana d’Estudis Agraris publicarà un extracte del treball o dels treballs premiats en la revista Quaderns Agraris. Es podran recollir els treballs no premiats fins al 30 de juny de 2017. L’IEC no es compromet a tenir-los a disposició dels autors després d’aquesta data.

El pagament de l’import del premi prescriu el dia 14 de juliol de 2017.

Termini d’admissió de candidatures: 30 de novembre de 2016, a les 13 hores

Acte públic de lliurament a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans: abril 2017

 

 Cartell amb les condicions generals CARTELL PREMI ICEA PER A ESTUDIANTS 2017